«

»

Νοέ 18

Η δράση άρχισε. (Ενημέρωση για το κατάστημα)

Αγαπητά μέλη του συνεταιρισμού,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει συμφωνηθεί ενοικίαση καταστήματος, και συγκεκριμένα στην οδό Καβάλας με Αγίου Ελευθερίου γωνία, ιδιοκτησία Νάσκου,  πρώην κρεοπωλείο (στην άνοδο από το βιντεοκλάμπ σέβεν «7»  και προς την Ανδρέου Δημητρίου). Έχει συμφωνηθεί η ενοικίαση με τιμή 250€ το μήνα.

Το Δ.Σ. θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την έκδοση άδειας για τη λειτουργία παντοπωλείου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα αυξηθούν τα έξοδά μας, αλλά σημαίνει επίσης ότι είμαστε πλέον κοντά στην υλοποίηση του στόχου μας, τη λειτουργία του δικού μας καταστήματος.

Το Δ.Σ. προτρέπει τα μέλη του συνεταιρισμού να αγοράσουν δεύτερη μερίδα (όποιοι θέλουν και μπορούν) για να αυξηθεί έτσι το κεφάλαιό μας τώρα που πραγματικά χρειάζεται. Ακόμα παρακαλεί τα μέλη τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει το ποσό της μερίδας τους να το κάνουν άμεσα.

Όσα μέλη μπορούν να βοηθήσουν στο στήσιμο του καταστήματος είτε με τεχνογνωσία (διακόσμηση, εσωτερική αρχιτεκτονική, προηγούμενη εμπειρία από λειτουργία καταστημάτων) είτε υλικά (ράφια, ψυγεία κτλ) είτε αφιερώνοντας χρόνο σε επιτόπου εργασίες (βάψιμο, καθάρισμα, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες και ότι άλλο χρειαστεί) καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με το Δ.Σ. ή να παρευρεθούν σε κάποια συνεδρίασή του (κάθε Δευτέρα 9:00 μμ στα γραφεία μας, Βασ. Κωνσταντίνου 26, 1ος όροφος) ή να έρθουν στο χώρο του καταστήματος κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη του Δ.Σ. (Φιλιππίδης Παναγιώτης 6976799390, Καρβαγιώτης Νίκος 6976562657).

Η πιο σημαντική βοήθεια παρ’ όλ’ αυτά θα είναι η εγγραφή νέων μελών. Όλα τα μέλη μπορούν να βρουν ανθρώπου οι όποιοι θα ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη μας. Τώρα που είμαστε κοντά στο στόχο μας, στη λειτουργία του καταστήματός μας μπορούμε και πρέπει να γίνουμε πολλοί, γιατί δύναμή μας είναι τα μέλη μας, και όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο ευνοϊκά θα ξεκινήσουμε τη λειτουργία μας.

Από το Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>