«

»

Δεκ 29

Ελάτε να ετοιμαστούμε

Αγαπητά μέλη του Συνεταιρισμού,

Καλές Γιορτές.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει εργασίες για το καθάρισμα και το στήσιμο του καταστήματος.

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 1 το μεσημέρι και μετά θα γίνει καθαριότητα και σας εργασίες στο χώρο του καταστήματος,  στη συμβολή των οδών Καβάλας και Αγίου Ελευθερίου. Καλούνται τα μέλη μας που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν να προσέλθουν στο χώρο του παντοπωλείου.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο συνεταιρισμός μας λειτουργεί εδώ και καιρό με εθελοντική προσφορά κάποιων μελών του. Όσο περισσότερα θα είναι τα μέλη που προσφέρουν στην προσπάθεια, τόσο καλύτερα θα είναι και τα αποτελέσματα. Το ότι θα λειτουργήσει το παντοπωλείο σας είναι μια ευκαιρία για σας να συσπειρωθούμε.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, παραμονή πρωτοχρονιάς, μετά σας 12 το μεσημέρι θα διοργανώσουμε κοινό τραπέζι με ντόπια προϊόντα για να πιούμε ένα ποτηράκι και να ευχηθούμε για τον καινούριο χρόνο. Σας περιμένουμε όλους και όλες, καθώς και τους φίλους σας, να γνωριστούμε, να πιούμε ένα ποτηράκι και να ευχηθούμε για τον καινούριο χρόνο.

Από το Δ.Σ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>