«

»

Ιούν 02

Γενική συνέλευση 18/6/2017 10:30 στο ΜΑγαΖΙ μας, με θέμα «αλλαγές στο καταστατικό»

Αγαπητά μέλη του Συνεταιρισμού,

 

Μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση που προηγήθηκε (24/5) αποφασίστηκε να κληθεί νέα Γενική Συνέλευση από το Διοικητικό Συμβούλιο εφόσον κρίθηκε αναγκαίο και σύμφωνο με τα συμφέροντα του συνεταιρισμού να ενταχθεί ο συνεταιρισμός στο «Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας» του Υπουργείου Εργασίας.

Για να ενταχθούμε σ’ αυτό το μητρώο πρέπει να πληρούμε ορισμένες προϋποθέσεις, δηλαδή το καταστατικό μας να διασφαλίζει τον κοινωνικό μας χαρακτήρα.

Εμείς χρειάζεται να αλλάξουμε τα εξής δύο σημεία:

  α) η ψαλίδα των μισθών μέσα στον συνεταιρισμό δεν μπορεί να είναι περισσότερο από 1/3, εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά η γενική συνέλευση κατά πλειοψηφία.

  β) το 35% των εσόδων πρέπει να πηγαίνει στον στους εργαζομένους,εκτός αν αποφασίσει διαφορετικά η γενική συνέλευση κατά πλειοψηφία.

 

Το ΔΣ καλεί σε γενική συνέλευση την Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρα 10:30 στο χώρο του καταστήματος και επαναληπτικές την Κυριακή 11 και την Κυριακή 18. αυτή που θα πραγματοποιηθεί θα είναι η τρίτη (18/6) οπότε φροντίστε να προσέλθετε, γιατί χρειαζόμαστε τουλάχιστον το 1/3 των μελών μας για να προχωρήσουμε στην ψήφιση των αλλαγών.

Θα γίνει ενημέρωση για τις αλλαγές και ψηφοφορία.

 

Αν προκύψουν άλλα ζητήματα θα τεθούν μετά την ψηφοφορία προς συζήτηση.

 

Σας περιμένουμε όλους και όλες την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 10:30 στη Γενική Συνέλευση.

Από το ΔΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>