«

»

Ιαν 13

Γενική Συνέλευση Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αγαπητά μέλη του Συνεταιρισμού,

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας γνωστοποιήσουμε ότι την

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί

θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μελών του Συνεταιρισμού, στο χώρο που έχει νοικιαστεί για να λειτουργήσει το παντοπωλείο μας, στη συμβολή των οδών Καβάλας και Αγίου Ελευθερίου. Η συνέλευση είναι η δεύτερη επαναληπτική μετά την πρώτη 15/1 και την πρώτη επαναληπτική 22/1 οπότε θα πραγματοποιηθεί ακόμα και σε περίπτωση μη απαρτίας.

Θέματα που πρόκειται να συζητηθούν:

Εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας του συνεταιρισμού και του καταστήματος

Λειτουργία του καταστήματος

Σχέσεις μελών με το συνεταιρισμό και το κατάστημα

Σχέσεις εργαζομένων με το συνεταιρισμό και το κατάστημα

Ρόλος του ΔΣ

Ρόλος των εθελοντών

Σχέσεις του συνεταιρισμού με τους προμηθευτές

Άλλα σχετικά θέματα

Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη. Έχουμε πλέον φτάσει στο στόχο μας. Ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε το κατάστημά μας. Τώρα είναι στο χέρι όλων μας να το λειτουργήσουμε και να το στηρίξουμε. Να το βοηθήσουμε να μείνει ανοιχτό σε πρώτη φάση, να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί αργότερα.

Επίσης μπορείτε όλοι να προσφέρεται στις προετοιμασίας του παντοπωλείου, είτε με προσφορά υλικοτεχνικής υποδομής, είτε με προσφορά εθελοντικής εργασίας για το καθάρισμα του χώρου κτλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>